تکذیب شهادت رهبران انصارالله در حملات اسرائیل نمایندگی ایران در سازمان ملل: مکانیسم ماشه پیامدهای سنگینی را رقم می‌زند وزیر خارجه آمریکا: آماده تعامل مستقیم با ایران هستیم تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد

اولیانوف: اوکراین گفت‌وگوهای صلح را رد می‌کند

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش بار دیگر بر آمادگی روسیه برای مذاکرات با اوکراین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 22
کد خبر: ۱۵۵۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین در پیامی توییتری نوشت: «بسیاری از کشورهایی که وابسته به ناتو و اتحادیه اروپا نیستند خواستار گفت‌وگوهای صلح میان روسیه و اوکراین هستند».

اولیانوف اضافه کرد: «روسیه بارها بر آمادگی خود برای مذاکرات تاکید کرده است. مشکل این است که اوکراین رسما و به طور قطعی هرگونه گفت‌وگوهای صلح را رد کرده است».

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه نیز شامگاه چهارشنبه به‌صورت تلفنی با «ولودیمر زلنسکی» همتای اوکراینی خود گفتگو کرد.

دفتر ریاست جمهوری ترکیه با اعلام خبر این تماس تلفنی، گفت که اردوغان به زلنسکی توصیه کرده تا بحران کنونی کشور و جنگ با روسیه را از طریق مذاکره حل کند.

آنکارا می‌گوید که اردوغان در این تماس تلفنی به زلنسکی گفت که راهکار دیپلماتیک برای پایان دادن به جنگ اوکراین باید تحت هر شرایطی حفظ شود و آمادگی خود را برای کمک به توقف درگیری‌ها از طریق مذاکره ابراز کرد.

این در حالی است که رئیس جمهور اوکراین یک روز قبل، حملات روسیه به زیرساخت‌ها و تأسیسات انرژی این کشور را بهانه‌ای قرار داد تا بار دیگر هرگونه مذاکره با روسیه برای پایان دادن به بحران و درگیری‌ها را رد کند.

زلنسکی پیشتر نیز تاکید کرده بود تا زمانی که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه است با مسکو هیچگونه مذاکره‌ای انجام نخواهد داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر